Norjan leiri 2019 Senjalla

Norjan leiri 2019 pidetään ”pitkänä viikonloppuna” 19.7.- 22.7.2019, kohteena Senja. Majoitumme leirintäalueelle mökkeihin ja matkailuajoneuvoihin.

Seuraa säännöllisesti tätä sivua. Tietoja päivitetään sitä mukaa kuin asioita selviää. Viimeksi päivitetty 13.5.2019.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautua voi ”OVM Tiedotus” sähköpostiosoitteeseen. Leiristä on lähetetty myös leiri-ilmoitus jäsenjakelulla kaikkien sähköpostiin.

Ilmoittautumisessa on mainittava, onko varmasti lähdössä (jolloin ilmoittautuminen on sitova) vai onko kiinnostunut leiristä. Sitovasti ilmoittautuneille varataan mökkipaikka ilmoittautumisjärjestyksessä. Kiinnostuneita informoidaan tilanteesta niin pitkään, kun vapaita majoituspaikkoja vielä on jäljellä.

Majoitus

Tällä hetkellä varattuna on Senja Campingin neljän hengen leirintäaluemökkejä kaksi kappaletta. Lisäksi leirille lähdössä on varmasti ainakin kolme matkailuajoneuvoa.

Mökkien hinta on 2050NOK/mökki pe-ma ajalta. Tämä hinta sisältää loppusiivouksen. Vuodevaatteet eivät kuulu hintaan.

Lisäksi leirintäalueella on pari hieman askeettisempaa mökkiä. Näihin ei tule vesijohtoa, mutta niissä on pieni keittiö ruoanlaittoa varten. Näitä ei ole tässä vaiheessa varattu seuran käyttöön.

Mökkijako

G I
Pekka M  Toni H
Stina M  Sari H
Outi K  Aleksi V
Taneli K (?)  Aleksi avec (?)

Matkailuajoneuvot

Markku H, Anne, Jessica, Nico (4 henk)
Tommi L, Anne, Niklas, Joel (4 henk)
Arto T, Stanislav (2 henk)
Ari I, Riina (2 henk) (?)

Järjestelyt

Kaluston kuljetus leirille on vielä päättämättä. Tähän palataan touko-kesäkuun aikana.

Muista SUKELTAJANLIPPU!

Norjassa sukellettaessa pitää sukelluspaikka merkitä sukeltajanlipulla. Oma lippu kannattaa ottaa mukaan, jos vain mahdollista.

Leirimaksu

Kaluston kuljetukseta, kompressorien käytöstä ym. aiheutuu kuluja, jotka katetaan leirimaksulla. Tämänkin Norjan leirin maksu on 35e/leiri jäseniltä. Ei-jäseniltä leirimaksu on 30eur/päivä. Seuran ulkopuoliset pullontäyttäjät maksavat lisäksi pullotäyttömaksun. Leirimaksu laskutetaan jälkikäteen kaikilta leirille osallistuneilta sukeltajilta. (Johtokunnan päätös 6.2.2012 §5)

Sukelluskohteet

Näitä päivitetään myöhemmin. Senjalla on muutama ennalta tunnettu sukelluskohde.

Portaat

”Portaat”, jossa pääsee halutessaan myös syvälle. Biokohteessa pohja laskeutuu portaittain, joten kohde on helppo, vaikka sieltä löytyy myös reilusti syvyyttä.

Hamn

Hamnissa on hyvä luontokohde ja loistavat maisemat pinnalla. Veteenmenossa joutuu hieman kiipeämään.

Senajhesten

Linnoituksella on sodanaikaisia rakennuksia ja raunioita. Veden alla on lisää. Täällä täytyy tietää, mistä kannattaa mennä veteen.

jne…

Täältä löytyy yleistä tietoa Norjassa reissaamisesta.

 

Kommentointi on suljettu.