Kattilankallan leiri 2017

Kattilankallassa leireillään ja lähihylyillä sukelletaan taas 8.-10.9.2017, mikäli syksyn tuulet eivät nouse liian koviksi. Leirille ilmoittautumiseen on lähetetty ohjeet seuran jäsenten sähköpostijakelulla.

Kattilankallassa majoitutaan omissa teltoissa tai omissa veneissä. Victoriassa ei ole kunnollisia majoitustiloja. Seura järjestää saareen saunateltan sekä lämmitetyn oleskeluteltan (messuteltta) ruokailuja ja illanviettoja varten. Leirissä on myös nuotiopaikka ja pöytä/penkkikatos ruokailuja varten.

Tänä vuonna sukellamme todennäköisesti lähinnä Telmalla, jossa on uusi ohjausnaru. Osa leiriläisistä saattaa rakentaa uusia pistoja päänaruun. Päänarua seuraamalla pääsee kiertämään ruoriakselilta peräkannen kautta takaisin ruoriakselille pelkäämättä eksymistä. Pistot laivan sisempiin kohteisiin tehdään erivärisellä narulla. Päänarulta on aina suoranousumahdollisuus.

Kattilankallassa ei ole mitään palveluja. Kaikki on vietävä sinne itse. Juomavettä ja vessapaperia myöten. Metsähallituksen PuuCee sieltä löytyy. Valaisinten ja puhelinten lataukseen saattaa olla tarjolla seuran jäsenten aggregaatista sähköä kaikille leiriläisille.

Lisätietoa sähköpostilistalta.

Kommentointi on suljettu.