Helatorstain Norjan leiri Foldvikissa 2016

Leiri on pidetty. Kiitokset kaikille seuran tavaroiden takaisin Ouluun kuljetukseen osallistuneille.

—————————————————————————————-

Leirin ajankohta on ke 4.5 – su 18.5.2015. Leiripaikka on Foldvik Bryggeferie, Gratangenissa.

Järjestelyt

Seuran saunateltta otetaan varusteineen mukaan. Meillä ei kuitenkaan ole saunapuita kovinkaan paljon. Pyydämme jokaista ottamaan mukaan mahdollisuuksien rajoissa klapeja saunan lämmittämiseksi. Kiukaan pesään menee max. 25cm pitkät klapit, mutta jopa täysmittaiset halot ovat kovasti tervetulleita.  Ne saadaan kyllä katkaistua sopiviksi.
Mikäli sinulla on tarjota saunanlämmityspuita mutta ei kuljetuskapasiteettia, ratkaisemme ongelman Mökki #1 ajoneuvoyhdistelmän kuljetuskapasiteetilla. Olethan yhteydessä.

Peräkärryjen pakkaus leiriä varten tehdään ma 2.5.2015. alkaen viimeistään klo 18:00 Messillä. Sähkö-Mariner haetaan Raatista pakkauksen aikana. Kompressorikärryä vetää Mökki #1 porukka. Asiasta pyritään tiedottamaan ensisijaisesti sähköpostitse ilmoittautuneita.

Madeleine lähtee mukaan. Madden kärryineen vetää Jukka ja Markus mökistä 4. Maddeen on asennettu anturivarustus, jolla Victorian viistokaikuluotaimen ja karttaplotterin keskusyksikköä voi käyttää myös Maddessa. Näillä varusteilla U-711 ja muut hylyt löytynevät kohtuullisella etsimisellä.

Kompressoreista otamme mukaan seoskaasu-Marinerin sekä sähkö-Marinerin. Mukaan lähtee myös seuran O2-booster sekä helium-analysaattori.

Leirikokokus pidetään torstaiaamuna klo 9 (Norjan aikaa) leiripaikalla ulkosalla. Kokous on pakollinen kaikille paikalle ehtineille. Jos tulet myöhemmin paikalle, ilmahuolto, vene ym. asioissa on syytä selvittää kokouksessa läpikäydyt asiat. Kokouksessa käydään läpi käytännön järjestelyitä, kohteita, hylkysukelluksia, venevarauskäytännöt ym. Kokouksessa on myös hyvä kysyä sukelluspareja jos olet sellaista vailla.

Ajosää

Täytyykö vaihtaa talvirenkaat alle? Katso alla:

Kelikamera Björnfjälletilla

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset ovat keskiviikkoillasta sunnuntaihin saakka. Yhteinen varaus ja sovittu hinta koskee tätä ajankohtaa. Ilmoittautumiset ovat olleet sitovia 8.3.2016 lähtien. (Tämä on tiedotettu lähtijöille etukäteen.)

Leiri on täynnä. Vapaita paikkoja kannattaa kuitenkin kysyä lähettämällä sähköpostia Markulle. Osoite löytyy yhdistelemällä tietoja seuran yhteystietosivulta. Hakusana ”sihteeri” saattaa auttaa etsimisessä. :)

Kalustomaksu

Peräkärryjen vedosta, kompressorien käytöstä, veneistä ym. aiheutuu kuluja, jotka osittain katetaan kalustomaksulla. Tämänkin Norjan leirin maksu on 35e/leiri jäseniltä. Ei-jäseniltä kalustomaksu on 30eur/kaluston käyttöpäivä. Seuran ulkopuoliset pullontäyttäjät maksavat lisäksi hinnaston mukaiset pullotäyttömaksut. Kalustomaksu laskutetaan jälkikäteen kaikilta leirille osallistuneilta sukeltajilta/kalustoa käyttäneiltä.  (Johtokunnan päätös 6.2.2012 §5) Tämä siis jos käyttää peräkärryissä ollutta kalustoa edes yhden kerran. Jos henkilö käy kärryssä olleella veneellä kalastamassa tai muuten veneilemässä, kalustomaksu laskutetaan vaikka ei olisi sukeltanut lainkaan. Tämä (veneenkäyttömaksu) ei kuitenkaan koske seuran jäsenten ei-sukeltavia perheenjäseniä.

Majoitus

Majoituspaikka:

www.foldvik-bryggeferie.no

Mökkijako

Mökki 1 Mökki 2 Mökki 3 Mökki 4
Tommi Teija Outi Jukka
Jarmo Simo Taneli Perttu
Markku Pasi Pekka Markus L
Henri Turo Stina Veli-Matti
Timo V Mikko E-K Samuli
Juha U Timo K Rauno Matti

Muista SUKELTAJANLIPPU!

Leirin virallinen PMR radiokanava on numero 6. Jos sinulla on tällainen ”pieni radiopuhelin”, ota mukaan. Jos ajellaan letkassa jonnekin kauemmas, voidaan pitää puheyhteyttä autojonossa. Ja sama tietysti leirin sisällä.

Täältä löytyy yleistä tietoa Norjassa reissaamisesta.

Lisää kohteita Narvik-Harstad -alueella:Google Maps
Kohteiden merikartat: Merikartat

Kommentointi on suljettu.