Sähköpostilistat

Seuran virallisena tiedotuskanavana toimii moderoitu (roskapostin estämiseksi) sähköpostilista, jolle liittymistä voit pyytää jäsenrekisterin hoitajalta tai osoitteesta ovm piste tiedotus at vesimiehet piste fi. Uudet jäsenet liitetään sähköpostilistalle automaattisesti, mikäli Sukeltajaliiton jäsenrekisterissä on tieto sähköpostiosoitteesta.

Moderointi tässä yhteydessä tarkoittaa sitä, että vain listalla olevista sähköpostiosoitteista voi lähettää viestejä listalle.

Sähköpostilistalla voi jatkossa olla vain sellaisia sähköpostiosoitteita, joiden haltijat ovat Sukeltajaliiton jäsenrekisterin mukaan Oulun Vesimiehet ry:n jäseniä. Jäsen voi edelleen valita vaihtoehdon ”Sukeltajaliiton tiedotteita ei lähetetä” vaikka olisikin seuran sähköpostilistalla. Eli seuran listalle tulevat tiedotteet toimivat, mutta Sukeltajaliitto ei lähetä sähköpostia.

Listalta poistetaan sähköpostiosoitteet, joita ei tunnisteta jäsenen sähköpostiosoitteeksi. Poistamisessa pyritään kuitenkin ensin tunnistamaan sähköpostiosoitteen haltija ennen poistamista. Sähköpostilista on tarkoitettu jäsenille.

Lisäksi käytössä on seuran jäsenille sekä seuran yhteistyökumppaneille ja ystäville tarkoitettu sähköpostilista info at vesimiehet piste fi. Tälle listalle päästäkseen ei tarvitse siis olla seuran jäsen. Myös tälle listalle voi pyytää jäsenyyttä sähköpostiosoitteesta ovm piste tiedotus at vesimiehet piste fi.

Toimihenkilöiden sähköpostiosoitteista tällä hetkellä (12/2020) toimii vain koulutusvastaavan sähköpostiosoite koulutusvastaava at vesimiehet piste fi ja taloudenhoitaja at vesimiehet piste fi.

Kommentointi on suljettu.