Sähköpostilistat

Seuran virallisena tiedotuskanavana on moderoitu (roskapostin estämiseksi) sähköpostilista, jolle voit liittyä osoitteessa osoitteessa: http://trillian.oikosulku.net/cgi-bin/mailman/listinfo/ovm. Moderointi tässä yhteydessä tarkoittaa sitä, että muualta kuin listalle liittyneistä sähköpostiosoitteista ei voi lähettää viestejä suoraan listalle, vaan ne kulkevat ylläpidon hyväksynnän kautta.

Huomaa että nimi on pakollinen tieto – toisin kuin sivulla on mainittu.

Aikaisemmasta poiketen lista pyritään moderoimaan siten että vain jäsenmaksun maksaneet jäsenet kuuluvat listalle. Myös jäsenrekisteri päivitettäneen samassa yhteydessä siten että sähköpostiosoitteet ovat ajantasalla. Listan moderaattorina toimii Markus Haataja (markus.haataja at oikosulku.net).

Sähköpostiosoitteen muuttaminen

Voit muokata omaa, listalla olevaa sähköpostiosoitettasi osoitteessa: http://trillian.oikosulku.net/cgi-bin/mailman/listinfo/ovm. Rullaile sivun alalaitaan kohtaan ”OVM Subscribers” ja kirjoita listalla sillä hetkellä oleva sähköpostiosoitteesi ja klikkaa vieressä olevaa ”Irtisanomis tai muokkausvalinnat” -nappia.

Listalta poistutaan myös samaisen linkin kautta.

Muita seuran sähköpostilistoja

Seuralla on myös uppopalloilijoiden sähköpostilista ja toimihenkilöiden sähköpostilistat. Näihin liittymiseen ja osoitemuutoksiin tulee olla yhteydessä listojen moderaattoriin sähköpostilla Markus Haatajaan (markus.haataja at oikosulku.net).

Uppopalloilijat huom! Voit liittyä uppopallo-listalle oheisen linkin kautta: http://trillian.oikosulku.net/cgi-bin/mailman/listinfo/uppopallo

Kommentointi on suljettu.