Hinnasto

Kalustoa vuokrataan vain täysjäsenille.

Laitepakettienvuokrat ja ulkopuolisten ilmatäytöt merkitään Messillä olevaan vihkoon, josta ne laskutetaan jälkikäteen. Laitepakettivuokrat, kuten muukin kaluston vuokraus kuuluu seuran täysjäsenyyden etuihin. Laskut toimitetaan sähköpostitse, joten vihkossa on oltava toimiva sähköpostiosoite. Laskut toimitetaan sähköpostiin PDF tiedostona. (Paperilaskusta peritään 3-5 euron suuruinen laskutuslisä.)

Leirimaksut laskutetaan leirin vastuuhenkilön ilmoittaman nimilistan mukaan.

Seuralle tehdyistä tarvikeostoista ja hankinnosta, joita ei ole eritely hinnastossa tulee olla johtokunnan hyväksyntä ennen kustannuksen syntymistä. Kustannus tilitetään laskutuslomakkeen mukaisten tietojen perusteella korvauksen hakijalle, johon liitetään kuitit/tositteet. Samassa kuitissa ei mielellään henkilökohtaisia ostoksia. Kilometri, puhelin tms. kustannuksista pitää tehdä erittely, jotka korvataan vain johtokunnan harkinnan ja päätösten mukaisina. Yritysksen tai myyjän tekemän laskun voi toimittaa suoraan taloudenhoitajalle. Sekä paperilla että sähköpostilla toimitetut skannatut tositteet kelpaavat: taloudenhoitaja (at) vesimiehet.fi .

-Taloudenhoitaja.

Jos haluat liittyä seuran jäseneksi, ota yhteyttä jäsenrekisterinhoitajaan.

Aihe Hinta Yksikkö Selite
Varsinainen jäsen,
Jäsenmaksu 2021
80€ €/vuosi Syyskokous 7.11.2020 §9
Kuntouintijäsenmaksu 2021 50€ €/vuosi Syyskokous 7.11.2020 §9
Uimahallivuorot.
Nuorisojäsenmaksu 2021 40€ €/vuosi Nuorisojäsen on 6-15 -vuotias jäsen.
Syyskokous 7.11.2020 §9
Kurssin kautta liittyvän jäsenen maksu 30€ € kurssin alkamisvuonna Uusien jäsenten ensimmäisen vuoden maksu seuran sukelluskurssille osallistuttaessa. Syyskokous 7.11.2020 §9.
Liittymismaksu 0 € Syyskokous 7.11.2020 §9 Vuonna 2021 liittymismaksua ei peritä lainkaan.
 Uudelleenkirjaamismaksu  26 € Jäsenetujen palauttaminen eräpäivän jälkeen maksetun jäsenmaksun yhteydessä.
Pullon täyttö, EI-jäsenet 10€ €/täyttö Peritään seuraan kuulumattomilta. Seuran täysjäsenille paineilma on ilmaista.
Kulkulätkämaksu 46€ Jäsenyys oltava voimassa sekä kompressorien käyttötaito osoitettuna.
Kulkulätkällä pääsee 7-23 välisenä aikana täyttämään omia pulloja.
Takatilan avain 10€ Avaimen voi lunastaa perustellulla syyllä. Esim. tarve päästä varastokaasuille tai happiboosterille.
Nitrox-täytöt kompressorilla Katso kohdasta kaasujen hinta jäsenille. (O2 ja He)
Pullopaketin vuokra
(vain jäsenet)
20€
40€
€/ ½vko
€/vko
Sisältää pullon, liivin/wingin ja regulaattorin. Johtokunnan päätöksellä 17.6.1997 hinta on sama, vaikka vuokraaja tarvitsee vain osan paketista. Vuokrataan vain kortitetuille täysjäsenille. Vuokrat puoleen hintaan viimeksi kuluneen vuoden aikana seuran peruskurssin käyneille. Vuokrausohjeet >>
Sähkö-kompressorin vuokra (Bauer Mariner) 10€ €/vrk Seuran nimenkirjoittajan päätöksellä. Voidaan vuokrata vain seuraan kuuluvalle.
Nitrox-kompressorin vuokra (Bauer Mariner) 10€ €/vrk Johtokunnan päätöksellä. Erikoiskäyttöön. Voidaan vuokrata vain seuraan kuuluvalle GB kortitetulle.
Bauer Junior II vuokra 5€ €/vrk Seuran nimenkirjoittajan päätöksellä. Voidaan vuokrata vain seuraan kuuluvalle.
Bauer Mariner 250 vuokra 10€ €/vrk Seuran nimenkirjoittajan päätöksellä. Voidaan vuokrata vain seuraan kuuluvalle.
Happiboosterin vuokra 5 €/vrk euroa / käyttövuorokausi Boosteria vuokrataan käyttöoikeudellisille jäsenille kuten ilmakompressoreita. (§12 3/2015)
Peräkärryn vuokra 10€ €/vrk Seuran nimenkirjoittajan päätöksellä. Voidaan vuokrata vain seuraan kuuluvalle.
UÄ-pesurin laina GB kortitetut AINOASTAAN regulaattorin tai venttiilien osien pesuun.
Merkittävä kalustokalenteriin lainausajankohtaan lainattavan tavaran nimi ja lainaajan tiedot. Max laina-aika 5 vrk.
Mammuttipumpun laina Avaimenhaltijat Merkittävä kalustokalenteriin lainausajankohtaan lainattavan tavaran nimi ja lainaajan tiedot. Max laina-aika 5 vrk.
Gliiderin laina Avaimenhaltijat Merkittävä kalustokalenteriin lainausajankohtaan lainattavan tavaran nimi ja lainaajan tiedot. Max laina-aika 5 vrk.
Kalustomaksu Norjan leireillä
35€ €/jäsen Norjan leirin maksu on 35e/leiri jäseniltä. Ei-jäseniltä kalustomaksu on 30eur/kaluston käyttöpäivä. Seuran ulkopuoliset pullontäyttäjät maksavat lisäksi hinnaston mukaiset pullotäyttömaksut. Kalustomaksu laskutetaan jälkikäteen kaikilta leirille osallistuneilta sukeltajilta/kalustoa käyttäneiltä.  (Johtokunnan päätös 6.2.2012 §5) Tämä siis jos käyttää seuran kalustoa edes yhden kerran. Jos henkilö käy seuran veneellä kalastamassa, kalustomaksu laskutetaan vaikka ei olisi sukeltanut lainkaan. Tämä (veneenkäyttömaksu) ei kuitenkaan koske seuran jäsenten ei-sukeltavia perheenjäseniä. Leirin järjestäjältä ei peritä kalustomaksua (kevätkokous 9.3.2020)
Nitrox Gas Blender -kurssi 140€ €/hlö Hinta voi vaihdella kurssijärjestelyistä riippuen. Hinta päätetty JK:n kokouksessa 22.04.2009.
Happi seuran jäsenille
(Koskee sukellushappea. Lääkkeellinen happi vain lääkärin määräyksellä.)
0.01€ €/litra (1bar) Hapen käyttö vain määräysten mukaan ja omalla vastuulla.
Helium seuran jäsenille
0.025€ €/litra (1bar) JK 29.9.2014 §11.
Heliumin käyttö vain määräysten mukaan ja omalla vastuulla.
Victorian käyttö muuhun kuin seuran jäsenille suunnattuun toimintaan. 10€/h €/ajettu h Seuran nimenkirjoittajan päätöksellä jäsenille. Seuran valtuuttama kippari oltava mukana.
Madeleinen (ponttoonivene) käyttö 20€/pv, 40€/vkl tai 100€/vk Seuran nimenkirjoittajan päätöksellä. Veneen käyttöön saamisen ehtona on veneen ja sen varusteiden tuntemus sekä veneenkäsittelytaidot. Vene on ensisijaisesti käyttäjän vastuulla eli veneen käyttäjä on vastuussa veneestä sekä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista. Venettä ei anneta käyttöön alle kaksi viikkoa ennen sellaisia seuran leirejä, joille vene lähtee mukaan.
Sukellustöiden tuntihinta 100€/h/sukellus- pari €/h Hinta riippuu tehtävästä työstä ja vaadittavista järjestelyistä (sukeltajien määrä, pintaorganisaatio jne.).

Aihe Korvausperusteet ja mahdolliset viittaukset jk päätöksiin
Tarvikeostot Johtokunnan päätös hankinnasta. Lasku lomakkeella taloudenhoitajalle kuittia/tositteita vastaan, jotka toimitetaan sähköpostilla taloudenhoitaja (at) vesimiehet.fi
Vuokraukset Vuokralaskut tehdään käytön ajalta. Kuljetusajalta ei tarvitse maksaa vuokraa, mikäli kuljetusaika on kohtuullinen. Tarkoitus ei kuitenkaan ole, että vuokralla ollut kalusto seisoo jossain muualla ”matkalla” pitkiä aikoja.
Kaluston kuljettaminen seuran tapahtumissa Seura maksaa auton kuluista 0.2€/km kuljetetulta matkalta seuran leirien yhteydessä. (§2 2/2015). Korvaus maksetaan ainoastaan väliltä Messi-leiripaikka-Messi (§8 10/2015) eli kaluston kuormaus- ja purkumatkojen osalta kulut jäävät kaluston kuljettajan itse maksettavaksi. Korvaus voidaan maksaa millä tahansa välineellä kuljettamisesta, jos samaan aikaan tavaroita ei lisäksi kuljeteta seuran peräkärryllä. Muutoin korvaus vain peräkärryllä kuljettamisesta. (Jk 6.6.2016)
Sama kilometrikorvaus voidaan maksaa hakemuksesta myös koulutuksiin liittyvistä ajoista.
[Perustuu JK päätökseen 16.2.2015 §6]

Kommentointi on suljettu.