Hinnasto

Kalustoa vuokrataan vain täysjäsenille.

Laitepakettienvuokrat ja ulkopuolisten ilmatäytöt merkitään Messillä olevaan vihkoon, josta ne laskutetaan jälkikäteen. Laitepaketti vuokrat, kuten muukin kaluston lainaus kuuluu seuran täysjäsenyyden etuihin. Laskut toimitetaan sähköpostitse, joten vihkossa on oltava toimiva sähköpostiosoite. Laskut toimitetaan sähköpostiin PDF tiedostona. (Paperilaskusta peritään 3-5 euron suuruinen laskutuslisä.)

Leirimaksut laskutetaan leirin vastuuhenkilön ilmoittaman nimilistan mukaan.

Seuralle tehdyistä tarvikeostoista ja hankinnosta, joita ei ole eritely hinnastossa tulee olla johtokunnan hyväksyntä ennen kustannuksen syntymistä. Kustannus tilitetään laskutuslomakkeen mukaisten tietojen perusteella korvauksen hakijalle, johon liitetään kuitit/tositteet. Samassa kuitissa ei mielellään henkilökohtaisia ostoksia. Kilometri, puhelin tms. kustannuksista pitää tehdä erittely, jotka korvataan vain johtokunnan harkinnan ja päätösten mukaisina. Yritysksen tai myyjän tekemän laskun voi toimittaa suoraan taloudenhoitajalle. Sekä paperilla että sähköpostilla toimitetut skannatut tositteet kelpaavat: taloudenhoitaja (at) vesimiehet.fi .

-Taloudenhoitaja.

Jos haluat liittyä seuran jäseneksi, ota yhteyttä jäsenrekisterinhoitajaan.

Yleiskokouksen päätöksellä 2.11.2019 vuoden 2020 jäsenmaksut pysyvät samansuuruisina kuin vuonna 2019.

Aihe Hinta Yksikkö Selite
Jäsenmaksu 2020 85€ €/vuosi Syyskokous 2.11.2019 §6
Rinnakkaisjäsenmaksu 2020 60€ €/vuosi Syyskokous 2.11.2019 §6 Rinnakkaisjäsenmaksu koskee niitä jotka ovat jo Sukeltajaliiton jäseniä jonkin muun seuran kautta.
Nuorisojäsenmaksu 2020 40€ €/vuosi Nuorisojäsen on 6-15 -vuotias jäsen.
Syyskokous 2.11.2019
Uppopallojäsenmaksu 2020 50€ €/vuosi Uimahallivuorot + leireille osallistuminen (vapaasukellus) + Sukeltajaliiton jäsenyys.
Syyskokous 2.11.2019
Kurssin kautta liittyvän jäsenen maksu 30€ € kurssin alkamisvuonna Uusien jäsenten ensimmäisen vuoden maksu seuran sukelluskurssille osallistuttaessa. Kevätkokous 9.3.2020.
Liittymismaksu 0 € Syyskokous 2.11.2019
§6: Vuonna 2020 liittymismaksua ei peritä lainkaan.
 Uudelleenkirjaamismaksu  26 € Jäsenetujen palauttaminen eräpäivän jälkeen maksetun jäsenmaksun yhteydessä. (Jäsen kirjataan takaisin seuran ja liiton jäsenrekisteriin.)
Syyskokouksen 2.11.2019 päätöksen mukaan.
Pullon täyttö, ei-jäsenet 10€ €/täyttö Peritään seuraan kuulumattomilta. Seuran täysjäsenille paineilma on ilmaista.
Nitrox-täytöt kompressorilla Katso kohdasta kaasujen hinta jäsenille. (O2 ja He)
Pullopaketin vuokra
(vain jäsenet)
20€
40€
€/ ½vko
€/vko
Sisältää samannumeroisen pullon, liivin ja regulaattorin. Johtokunnan päätöksellä 17.6.1997 hinta on sama, vaikka vuokraaja tarvitsee vain osan paketista. Vuokrataan vain kortitetuille täysjäsenille. Vuokrat puoleen hintaan viimeksi kuluneen vuoden aikana seuran P1-kurssin käyneille. Vuokrausohjeet >>
Sähkö-kompressorin vuokra (Bauer Mariner) 10€ €/vrk Seuran nimenkirjoittajan päätöksellä. Voidaan vuokrata vain seuraan kuuluvalle.
Nitrox-kompressorin vuokra (Bauer Mariner) 10€ €/vrk Johtokunnan päätöksellä. Erikoiskäyttöön. Voidaan vuokrata vain seuraan kuuluvalle GB kortitetulle.
Bauer Junior II vuokra 5€ €/vrk Seuran nimenkirjoittajan päätöksellä. Voidaan vuokrata vain seuraan kuuluvalle.
Bauer Mariner 250 vuokra 10€ €/vrk Seuran nimenkirjoittajan päätöksellä. Voidaan vuokrata vain seuraan kuuluvalle.
Happiboosterin vuokra 5 €/vrk euroa / käyttövuorokausi Boosteria vuokrataan käyttöoikeudellisille jäsenille kuten ilmakompressoreita. (§12 3/2015)
Peräkärryn vuokra 10€ €/vrk Seuran nimenkirjoittajan päätöksellä. Voidaan vuokrata vain seuraan kuuluvalle.
Introsukellus (Raatissa) 30€ €/hlö Järjestetään resurssien mukaan.
Kalustomaksu Norjan leireillä
35€ €/jäsen Norjan leirin maksu on 35e/leiri jäseniltä. Ei-jäseniltä kalustomaksu on 30eur/kaluston käyttöpäivä. Seuran ulkopuoliset pullontäyttäjät maksavat lisäksi hinnaston mukaiset pullotäyttömaksut. Kalustomaksu laskutetaan jälkikäteen kaikilta leirille osallistuneilta sukeltajilta/kalustoa käyttäneiltä.  (Johtokunnan päätös 6.2.2012 §5) Tämä siis jos käyttää seuran kalustoa edes yhden kerran. Jos henkilö käy seuran veneellä kalastamassa, kalustomaksu laskutetaan vaikka ei olisi sukeltanut lainkaan. Tämä (veneenkäyttömaksu) ei kuitenkaan koske seuran jäsenten ei-sukeltavia perheenjäseniä. Leirin järjestäjältä ei peritä kalustomaksua (kevätkokous 9.3.2020)
CMAS* 410€ €/hlö Sisältää ensimmäisen vuoden jäsenmaksun. (Hinta 2016)
CMAS** 240€ €/hlö Johtokunta 29.9.2014. §9.
CMAS*** 200€ €/hlö Johtokunta 29.9.2014. §9.
Rescue Diver -kurssi 180€ €/hlö Johtokunta 29.9.2014. §9.
Nitrox –kurssi 140€ €/hlö Hinta voi vaihdella kurssijärjestelyistä riippuen.
Nitrox Gas Blender -kurssi 140€ €/hlö Hinta voi vaihdella kurssijärjestelyistä riippuen. Hinta päätetty JK:n kokouksessa 22.04.2009.
Snorkkelisukelluskurssi 40€ €/hlö Hinta voi vaihdella kurssijärjestelyistä riippuen.
Norpan taitorata -kurssi 30-40€ €/hlö Hinta voi vaihdella kurssijärjestelyistä riippuen.
Happi seuran jäsenille
(Koskee sukellushappea. Lääkkeellinen happi vain lääkärin määräyksellä.)
0.01€ €/litra (1bar) Hapen käyttö vain määräysten mukaan ja omalla vastuulla. Ensiapukäyttöön happi on ilmaista. Muuhun käyttöön maksullista. Muu käyttö ei saa häiritä nitrox -täyttöjä.
Helium seuran jäsenille
0.025€ €/litra (1bar) JK 29.9.2014 §11.
Heliumin käyttö vain määräysten mukaan ja omalla vastuulla.
Victorian käyttö muuhun kuin seuran jäsenille suunnattuun toimintaan. 10€/h €/ajettu h Seuran nimenkirjoittajan päätöksellä jäsenille. Seuran valtuuttama kippari oltava mukana.
Madeleinen (ponttoonivene) käyttö 20€/pv, 40€/vkl tai 100€/vk Seuran nimenkirjoittajan päätöksellä. Veneen käyttöön saamisen ehtona on veneen ja sen varusteiden tuntemus sekä veneenkäsittelytaidot. Vene on ensisijaisesti käyttäjän vastuulla eli veneen käyttäjä on vastuussa veneestä sekä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista. Venettä ei anneta käyttöön alle kaksi viikkoa ennen sellaisia seuran leirejä, joille vene lähtee mukaan.
Sukellustöiden tuntihinta 100€/h/sukellus- pari €/h Hinta riippuu tehtävästä työstä ja vaadittavista järjestelyistä (sukeltajien määrä, pintaorganisaatio jne.).

Aihe Korvausperusteet ja mahdolliset viittaukset jk päätöksiin
Tarvikeostot Johtokunnan päätös hankinnasta. Lasku lomakkeella taloudenhoitajalle kuittia/tositteita vastaan, jotka toimitetaan sähköpostilla taloudenhoitaja (at) vesimiehet.fi
Vuokraukset Vuokralaskut tehdään käytön ajalta. Kuljetusajalta ei tarvitse maksaa vuokraa, mikäli kuljetusaika on kohtuullinen. Tarkoitus ei kuitenkaan ole, että vuokralla ollut kalusto seisoo jossain muualla ”matkalla” pitkiä aikoja.
Kaluston kuljettaminen seuran tapahtumissa Seura maksaa auton kuluista 0.2€/km kuljetetulta matkalta seuran leirien yhteydessä. (§2 2/2015). Korvaus maksetaan ainoastaan väliltä Messi-leiripaikka-Messi (§8 10/2015) eli kaluston kuormaus- ja purkumatkojen osalta kulut jäävät kaluston kuljettajan itse maksettavaksi. Korvaus voidaan maksaa millä tahansa välineellä kuljettamisesta, jos samaan aikaan tavaroita ei lisäksi kuljeteta seuran peräkärryllä. Muutoin korvaus vain peräkärryllä kuljettamisesta. (Jk 6.6.2016)
Sama kilometrikorvaus voidaan maksaa hakemuksesta myös koulutuksiin liittyvistä ajoista.
[Perustuu JK päätökseen 16.2.2015 §6]
Kouluttajien kilometrikorvaukset [Perustuu JK päätöksiin 13.03.2008 ja 16.2.2015 §6]
Kulukorvauksia myönnetään niille, jotka niitä haluavat hakea. Matkakuluja korvataan enintään 0.2€/km.
Kilometrikorvaukset merkitään erilliselle matkalaskulle ja ne hyväksytetään ensin kurssin vastuukoluttajalla, jonka jälkeen ne menevät taloudenhoitajalle. Matkalaskun liitteenä tulee olla koulutuspäiväkirja.

Kommentointi on suljettu.