Oulun Vesimiehet ry
Johtokunnan kokous

Aika
:
               09.09.2004 klo 16:30

Paikka:           Messipojantie, Toppila

Läsnäolijat  Markku Heiskari, Jukka Pelttari, Marjo Rusanen, Tommi Salminen, Esa Vuoppola, Ilkka Hassinen, Juha Haapajärvi(vj)

1.     Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuuden toteaminen:

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 16:50.

Kokous todettiin päätösvaltaiseksi.

2.     Koulutusasiat

Keväällä järjestettävän lähikouluttajakurssin oppilaat toimivat apuna kevään P1 –kurssilla. Kevään P1-kurssille tarvitaan joku hoitamaan käytännön kurssijärjestelyjä. Jani kyselee Tiinan halukkuutta ko. tehtävään.

Syksyn 2004 P2 -kurssia organisoi Arto Savela.

Syksyn 2004 P3 -kurssi on lopuillaan.

Juuso lupautui vetämään syksyllä P1:n. Ellei kurssille saada riittävästi lähikouluttajia, niin pienennetään kurssin kokoa. Päätettiin, että P1 –kurssi pidetään näillä reunaehdoilla.

3.     Talousasiat

Todettiin, että taloudenhoitaja ei ole toiminut tehtävässään käytännössä koko vuonna. Kuluvertailua suhteessa talousarvioon ei edelleenkään saada. Kirjanpito on myös kokonaan hoitamatta.

Päätettiin, että kaikki kirjanpitoon liittyvät kuitit toimitetaan Vesimessille ja kirjanpitoa tehdään seuran tietokoneella. Kirjanpitoaineistoa voidaan kopioida muillekin koneille siten, että esimerkiksi vientien kirjaamista voi tehdä kotona. Syötetään muutamana iltana porukalla vientejä  kirjanpitoon niin että useampi henkilö osaa jatkossa tehdä ko. hommaa ja saadaan kirjanpitotyötä jaettua. Taloudenhoitajan hallussa olevalla koneella ei enää jatkossa tehdä kirjanpitoa.

Laskuepäselvyyksien välttämiseksi jatkossa tehdään jatkossa niin että seuran tapahtumiin liittyvät laskut toimitetaan kyseisen tapahtuman vastuuhenkilölle, joka tarkistaa laskujen oikeellisuuden ja toimittaa ne sen jälkeen taloudenhoitajalle maksettavaksi. Toistaiseksi taloudenhoitajan tehtäviä hoitaa puheenjohtaja Heiskari.

Puheenjohtaja tarkistaa että seuran vakuutukset ovat kunnossa ja tarkistaa että uimahallivuoroista tulevat laskut ovat oikeansuuruisia.

Päätettiin, että ryhdytään pitämään käteiskassaa kassakirjanpitoineen Vesimessillä seuratuotemyyntiä, laitevuokria ja muita pieniä maksuja varten.

4.     Toimintasuunnitelma 2005 yleiskokoukselle

Tommi toimittaa johtokunnalle alustavan vedoksen toimintasuunnitelmasta ja se viimeistellään johtokunnan voimin sähköpostitse.

5.     Victorian päälliköt

Tarvitaan lisää kippareita merellä tapahtuvan sukellustoiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi. Potentiaalisia ehdokkaita voisivat olla Kari Meriläinen, Mika Hiltunen ja Tommi Salminen.

6.     Norja 2004

Pasi Lassila selvittelee jo syksyllä majoituksia ja pyrkii saamaan majoitukset varattua ennekuin leirintäalueet menevät kiinni. Pasi laittaa seuran sähköpostilistalle kyselyn leirin kohdetoiveista. Päätettiin antaa Pasille vapaat kädet leiripaikan valinnassa Norjasta.

7.     Oceanuksen, Juniorin ja peräkärryn vuokraus 10.-12.9.

Hyväksytään hinnaston mukaisena mainittujen laitteiden vuokraaminen John Doelle, Niilo Näppärälle ja Martti Vainiolle.

8.     Säännöt

Seuran säännöt olisi aiheellista käydä läpi ja ajanmukaistaa ne. Markku alkaa tutkia mitä muutoksia on tarpeen tehdä.

9.     Keskiviikkosukellukset

Järjestäjinä ovat olleet viime aikoina vain Juha ja Mika. Keskiviikkosukelluksien järjestyminen on sen varassa että joku laittaa listalle kutsun ja että kippareita löytyy Victorialle.

10.  META

Kaasut:

Pullovastaavana toimii Markku, jonka kanssa sovitaan kaasupullojen vaihdoista ja lainauksesta. Woikosken laskutus Markulle. Puhdasta heliumia ei buusteroida seuran kompressorien läpi. Argonbuusteroinnin vaikutusta kompressoreihin selvitetään. Päätettiin, että toistaiseksi Argonia voidaan buusteroida.

11.  Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen 18:24