Johtokunnan kokous

Aika: 23.8.2004 klo 17:30

Paikka: Messipojantie, Toppila

Läsnäolijat: Markku Heiskari, Tommi Salminen, Jukka Pelttari, Marjo Rusanen, Esa Vuoppola, Juha Haapajärvi(vj) sekä asiantuntijoina Juuso Mettälä ja Jaakko Lukkarila

Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuuden toteaminen:

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.45.

Todettiin, että kokous on päätösvaltainen.

Tilinpäätös 2003

Tilinpäätös alkaa valmistua, mutta vielä on hiukan tekemistä ennen kuin se on tilintarkastajille lähetettävässä kunnossa. Käytiin pitkä keskustelu kirjanpitoon liittyvistä asioista ja mietittiin, miten kirjanpitoon tehtävää työtä voitaisiin yksinkertaistaa.

Kirjanpito 2004

Todettiin, että taloudenhoitaja ei ole kyennyt syöttämään tapahtumia edellisen vuoden tilinpäätöksen keskeneräisyyden vuoksi. Pohdittiin vaihtoehtoja tilanteen kuntoonsaattamiseksi.

-Myyntireskontran hoito:

Päätettiin että vastaisuudessa leirien vastuuhenkilöt tarkistavat että leirien maksut on maksettu ja kurssien vastuuhenkilöt vastaavasti tarkistavat kurssimaksujen suoritukset ja raportoivat loppuraportissaan johtokunnalle.

Koulutusasiat

- P1-kurssi(t)

Juuso on lupautunut toimimaan talven aikana yhden P1-kurssin vastuukouluttajana. Toinen P1-kurssi voidaan järjestää jos sille löytyy vastuukouluttaja ja riittävästi lähikouluttajia. Muussa tapauksessa talvella voidaan pitää vain yksi P1-kurssi.

 

- Lähikouluttajakurssi ja kurssitettavat

8 ihmistä on ilmoittanut kiinnostuksensa lähteä lähikouluttajakurssille. Juuso selvittelee kuinka paljon näiden kouluttaminen tulisi maksamaan seuran omalla, Juuson järjestämällä, lähikouluttajakurssilla.

 

-M2 –kurssitettavat

Kiinnostus lähteä M2-kurssille on nykyisten lähikouluttajien keskuudessa heikkonpuoleista. Seuraan tarvittaisiin uusia M2-kouluttajia hoitamaan kurssien vastuukouluttajatehtäviä.

 

-Juuson hallipuku

Juuson 8 vuotta ahkerassa koulutuskäytössä palvellut märkäpuku kaipaa paikkausta. Päätettiin että seura maksaa kuittia vastaan puvun korjauttamiskuluja tai uuden puvun hankintakuluja 50€:n verran.

Syksyn Kurssit

-P2

Arto Savela on epävarma ehtiikö hän toimimaan kurssilla vastuukouluttajana Juuso ottaa ottaa Artsiin yhteyttä ja selvittää kurssin tilanteen.

-P3

Kurssi on menossa ja teoriatunninpitäjät löydetty.

Victorian käyttäminen talkootöihin, tuntihinnasta ja pelisäännöistä päättäminen

Seuran jäsenen tarvitessa Victoriaa sellaiseen käyttöön, joka ei hyödytä koko seuraa, veloitetaan polttoainekuluina 10€/tunti. Veneen kippari pitää huolen että talkootöissäkään venettä ei ajeta arvelluttaville vesille ja tilaaja vastaa mahdollisista väyläelueiden ulkopuolella liikkumisista.

Leirien järjestämiseen liittyvät ohjeet ja muistilistat

Markku on tehnyt ohjeet seuran leirien järjestämistä varten niin että leirien järjestäminen olisi helpompaa johtokunnan ulkopuolisille seuran jäsenille. Päätettiin ottaa ohjeet käyttöön ja kehittää niitä eteenpäin tarpeen mukaan. Tavoitteena olisi hajauttaa leirien järjestämistä enemmän seuran jäsenille ja saada näin jäsenistöä paremmin mukaan yhteisiin hommiin.

Hossan leiri

Jaakko Lukkarila hoitaa Hossan leirin järjestelyjä. Hossassa on majoitus kortilla aiemmin suunniteltuna viikonloppuna, joten päätettiin siirtää leiriä viikolla eteenpäin mikäli majoitustilanne on silloin parempi. Uusi ajankohta on 24-26.9.

Kaatialan leiri

Kaatialassa sukelletaan 1.-3.10. ja Jukka on kysellyt alustavasti majotusta Aholankankaan leirintäalueen mökeistä. Ilmoittautumisia on tullut runsaasti – n. 20 kappaletta, joten Jukka aikoi varata pikapikaa mökkitilaa n.25:lle henkilölle ja sopia leirintäalueen kanssa että tarkka majoitustarve ilmoitetaan lähempänä leiriä.

Syysleiri

Syysleiri päätettiin pitää 22.-24.10. Rokuan Saarijärvellä. Jukka soittelee Hilkkulaan ja varaa mökin.

Torstaivuoron avainhenkilön tehtävät

Päätettiin seuraavanlainen avainhenkilön tehtävälista:

Lähtiessä:

- Lakaise lattia (tämän voi myös delegoida viimeiselle täyttäjälle)

- Varmista, että kahvikupit yms. on tiskattu

- Varmista, että kahvinkeitin ei ole kiinni pistorasiassa

- Sulje verhot, sammuta valot, tarkista vesihanat

- Muista kytkeä murtohälytin päälle ja varmistaa oven
lukitus. Myös halliin menevän välioven osalta.

Hallivuorojen toteaminen

Hallivuorot alkavat syyskuun alusta entiseen tapaan, eli Raksilassa keskiviikkoisin klo 20:00-21:30 ja Raatissa sunnuntaisin klo 17:00-21:00.

Norjan leiri 2005

Pasi Lassila on lupautunut hoitamaan Norja2005 -järjestelyt. Päätettiin antaa mainitut järjestelyt Pasin vastuulle.

Piirtoheitin

Seuran piirtoheitin on ilmeisesti jäänyt muuton yhteydessä edelliseen kerhotilaan. Esa soitteli silloiselle vuokraisännälle, mutta ei saanut piirtoheittimen kohtalosta selvyyttä. Jaakko Lukkarila kertoi, että seura voisi saada käytöstä poistetun videoprojektorin (800x600 resoluutio) lahjoituksena.

Oceanuksen vuokraaminen 28.8 - 5.9.2004 väliseksi ajaksi

Päätettiin vuokrata Oceanus nitrox-laitteistoineen ko. ajaksi hinnaston mukaisella veloituksella Juuso Mettälälle.

Vesiposti

Seuraavan Vesipostin deadline 3.9. ja postitus sitä seuraavalla viikolla.

Ylimääräinen yleiskokous

Vuoden 2003 tilit täytyy käsitellä joko erillisessä yleiskokouksessa tai syyskokouksen yhteydessä. Ylimääräisen yleiskokouksen koollekutsuminen jätettiin vielä tässä vaiheessa tekemättä.

Syyskokous

Kutsutaan sääntömääräinen syyskokous koolle 11.10.2004 klo 18:00. Kokouspaikaksi valittiin Messipojantie 10:ssä sijaitseva kerhotila.

META

-Päätettiin että sähkökompressoria ei viedä tänä syksynä automaattisesti Raattiin syysleirin jälkeen, vaan vasta sitten kun seuraava P1-kurssi alkaa.

 

- Päätettiin, että avaimenhaltijat eivät edelleenkään lainaa Messipojantien avaimia tai kerro hälytinkoodia kenellekään, vaan ovat itse paikalla pullontäyttöjen aikaan.

Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo. 19:50