Aika:          11.11.2003 klo 18:00

Paikka:      Messipojantie, Toppila

Läsnä:        Markku Heiskari, Tapani Kemppainen, Esa Vuoppola, Tommi Salminen ja Ilkka Hassinen (vj) sekä asiantuntijoina Jani Huhtamella ja Juuso Mettälä

1.  Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen

Puheenjohtaja avasi kokouksen ja totesi sen sääntöjen mukaan päätös­valtaiseksi.

2.  Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen

Hyväksyttiin ja allekirjoitettiin 9.10.2003 kokouksen pöytäkirja.

3.  Pikkujoulutilaisuuden järjestelyt

Todettiin, että pikkujoulusta vastaava Jani Huhtamella on saanut avukseen Jukka Pelttarin, Jaakko Lukkarilan, Mervi Lehtosen ja Markku Heiskarin.

Päätettiin, että kutsut lähetetään erillispostituksena 25.11.2003 mennessä. Vuoden viimeinen Vesiposti postitetaan eri lähetyksenä. Viimeisen Vesipostin mukana lähetetään myös vuoden 2004 jäsenmaksulomakkeet.

Päätettiin, että pikkujoulun illalliskortit tulee olla maksettu 4.12.2003 mennessä. Illalliskortin maksaminen pankkiin käy samalla ilmoittautumisesta.

4.  Partiolaisten introsukellus

Pitäydyttiin aikaisemmassa linjauksessa introsukellusten hinnoista. Intro­sukellukset ovat kaikille samanhintaiset, ellei kyseessä ole koko seuraa koskeva etu.

5.  Koulutusasiat [Juuso]

Koulutusvastaavan esityksestä päätettiin esittää SUSL:on seuraavia kouluttajakortteja uusittaviksi: Lauri Pirttiaho, Keijo Savela, Juha Haapajärvi, Tapani Kemppainen ja Erkki Vauhkonen.

Päätettiin, että Juuso Mettälä ja Jani Huhtamella järjestävät kouluttajien saunaillan ja koulutustilaisuuden tammikuussa 2004. Jani järjestää ruoat ja juomat talousarvion puitteissa.

6.  Kemin urheilusukeltajien 30-v lahjasta päättäminen

Päätettiin luovuttaa KEURS:lle teräslautanen Oulun Vesimiehet ry:n kaiver­ruksella. Markku Heiskari ja Esa Vuoppola edustavat seuraa tilaisuudessa ja luovuttavat lautasen.

7.  Uimahallivalvojavuorojen toteaminen

Uimahallilla on lista koko talveksi. Valvojia on ilmoittautunut heikosti.

8.  Turvatekniikan keskuksen yhteydenotto

Painelaiteasetus on muuttunut ja täyttöpaikka tulisi katsastaa. Tämä koskee mahdollisesti seuran hengitysilmakompressoreita. TUKES on luvannut toimittaa tarkemmat ohjeet. Jäämme odottamaan tarkempia ohjeita turvatekniikan keskukselta. Lisäksi SUSL:sta on pyydetty sukeltajille tarkoitettu ohje lain ja asetusten tulkinnasta painelaitteiden osalta.

9.  Saatavien toteaminen ja kuluvertailu suhteessa talousarvioon

Taloudenhoitaja raportoi lyhyesti talouden tilanteesta.

Todettiin, että saatavista ei ole mitään tietoa puuttuvan reskontran vuoksi.

Pankkitilin rahatilanne todettiin hyväksi 

Isoja poikkeamia talousarviosta ei taloudenhoitajan mukaan ole.

10.Ilmoitusasiat

Puheenjohtaja ilmoitti, että Merimuseo ei ole vielä saanut Merenkulku­laitokselta kesän 2003 luotaustietoja Oulun alueelta.

Tapani Kemppainen ilmoitti olevansa sairaslomalla 5.12.2003 alkaen arviolta 3-4 viikkoa.

11.Muut esille tulevat asiat

Todettiin, että Juuso Mettälän ja Esa Vuoppolan osalta Gas Blender –kurssin hinnaksi tulee yhtensä noin 800EUR. Markku Heiskarin osalta kustannuksista ei ole vielä tietoa.

 

Tämä oli vuoden 2003 viimeinen johtokunnan kokous.