Läsnä:          Markku Heiskari (pj), Esa Vuoppola, Jukka Pelttari, Tapani Kemppainen, Tuula Kangas-Saarela, Tommi Salminen, Tiina Ervelius (siht.)

  

1.        Kokouksen avaus, päätösvaltaisuuden toteaminen.

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.00 ja totesi kokouksen päätösvaltaiseksi.

2.        Esityslistan hyväksyminen.

Esityslista hyväksyttiin muutoksin työjärjestykseksi. Kohta 12 liitettiin käsiteltäväksi kohtaan 4.

3.        Johtokunnan järjestäytyminen.

Varapuheenjohtajaksi valittiin Esa Vuoppola, sihteeriksi Tiina Ervelius ja taloudenhoitajaksi Tapani Kemppainen. Uudet seuran jäsenet hyväksyy aikaisemman käytännön mukaan seuran jäsenrekisterinhoitaja (Marjo Rusanen) seuran jäseniksi heidän maksettuaan säädetyt maksut. Samoin pöytäkirjat tarkistetaan entisen menettelyn mukaan seuraavassa kokouksessa.

4.        Vesimyllyn ja Vesiperän avaimenhaltijat ja toimitilojen hoito.

Vesiperän avaimet pyydetään palauttamaan Kari Erveliukselle. Sihteeri laittaa siitä seuran postituslistalle kehoituksen. Jari Valvio on jo palauttanut avaimen. Seuraavilla jäsenillä on vielä avaimet palauttamatta: Tapani Kemppainen, Juha Haapajärvi, Juuso Mettälä, Esa Vuoppola, Jukka Rauman ja Markku Heiskari.

Esalla on tällä hetkellä Vesimyllyn avaimet. Lukkojen vaihdon jälkeen Esa teettää seitsemät avaimet Vesimyllylle ja niiden jakamisesta sovitaan myöhemmin.

Jukka Pelttari valittiin perustamaan toimikunta huolehtimaan Vesimyllyn kunnostuksesta ja siivouksesta. Jäsenet hän valitsee siihen itse innokkaiden joukosta.

 

5.        Introsukelluksen hinta 9.2.2003 introlaisille.

Intron hinta tarkistettiin ja päätettiin hintojen muutoksista. Raksilassa intro maksaa 30 euroa per henkilö ja Raatissa 25 euroa. Tämä muutos tehdään hinnastoon ja niistä pidetään kiinni. Pyritään myös saamaan introille aina yli neljä osallistujaa.

Pidetään nimilistaa introilla käyneistä henkilöistä ja jos introilija tulee P1-kurssille, hänelle hyvitetään maksamansa intron hinta siitä saatua todistusta vastaan. Seuran jäsenrekisterinhoitaja lupasi pitää kirjaa käyneistä saatuaan nimilistan teoriaosuuden pitäjältä.

 

6.        P1 –budjetti

Hyväksyttiin liitteen 1 mukainen P1:n budjettiarvio.

7.        Norppien ”Pelisäännöt” .

Tekeillä.

8.        Koulutusiltapäivän tilannekatsaus.

Tällä hetkellä ilmoittautuneita 27. Puhujat ovat valmiita materiaaleineen. Markku tuo videon esittämiseen tarvittavaa välineistöä ja Tuula tuo kannettavan tietokoneen käytettäväksi esityksiin. Kahvitarjoilu sovittu.

9.        Saatavien toteaminen (v2002 P1-kurssit yms.)

Ei saatu selvitettyä. Asia hoidetaan tilinpäätöksen yhteydessä ajan tasalle.

10.   Operaatio Jäänalle, ajankohta ja järjestelyt.

Ajaksi päätettiin 4.- 6.4.03 perjantaista alkaen jos kyseessä on viikonlopun hinta Saarijärvellä. Jos hinta on vuorokausihinta niin leiri alkaa lauantaina [Vahvistettu jälkikäteen alkavaksi lauantaina 5.4.2003]. Varapaikaksi jos Saarijärvelle ei päästä sovittiin Vaulujärvi majoitustiloineen. Jukka hoitaa järjestelyt.

11.   Kevään toimintakalenterin luonnostelu.

Todettiin edellä päätetty Jäänalle-leiri. Todettiin, että toimintakertomuksessa ei ollut suunniteltu muita leirejä keväälle, joten muuta ei päätetty.

12.   Kouluttajakorttien korttikustannusten maksaminen.

Seura maksaa sekä Matti Karppisen että Tapani Härön kouluttajakortit.

13.   Raatin uimahallin valvojavuorot.

Johtokunta on huolissaan vapaaehtoisten valvojien puutteesta ja päätti seuraavassa Vesipostissa ilmoittaa seuran uimavuorolla ja kuntosalivuorolla käyvien valvontavastuusta ja –velvollisuudesta. Johtokunta laittaa listan valvontavuoroista perhekunnittain aakkosjärjestyksessä seuraavassa Vesipostissa. Kukin listalla olija vastaa valvonnasta saatuaan vuoron; joko olemalla itse paikalla tai sopimalla valvontavuoron toteutumisesta muuten.

 Ennen valvontalistan ilmestymistä sovittiin seuraavat vuorot:

Ø      16.2. Jukka

Ø      23.2. Juuso (P1)

Ø      2.3.   Markku

Ø      9.3.   Tuula

Ø      16.3. Juuso (P1)

Ø      23.3. Esa

Ø      30.3. Juuso (P1)

Ø      6.4.    EI HALLIVUOROA! [Juuso valvoo jos vuoro kuitenkin pidetään]

 Aktiivisten valvojien puutteen vuoksi johtokunta päätti, ettei 6.4.03 Jäänalle-leirin vuoksi ole hallivuoroa. Ainoastaan Norpilla on vuoro ja sen valvoo Tapani Kemppainen .

14.   Ilmoitusasiat.

Tapani kertoi vapaasukellus-nimikkeen muuttuneen snorkkeli-sukellukseksi.

15.   Muut esille tulevat asiat.

Tapani kertoi Norppien S2-kurssin alkavan piakkoin. Kulut ovat 40 euroa ja se jaetaan kurssille osallistujien kesken siten, että kurssi toimii omakustannusperiaattella.

16.  Seuraava kokous on Vesimyllyllä 11.3. klo 18.00.

17.  Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19.10.