Läsnä:   Markku Heiskari(pj), Tiina Ervelius, Tapani Kemppainen, Juuso Mettälä ja

Liisa Törmäkangas (siht.)

Käsitellyt asiat:

1.      Puheenjohtaja avasi kokouksen ja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2.      Hyväksyttiin esityslista.

3.      Hyäksyttin kahden edellisen kokouksen (25.9. ja 30.10) pöytäkirjat.

4.      Johtokunnassa ehdotettiin, että Eijaa kiitettäisiin hänen suuresta työstään seuran 25 vuotisjuhlien järjestelyissä.  Päätettiin jatkaa asian käsittelyä myöhemmin.

5.      Todettiin, että koulutustoiminnan puolesta kaikki on kunnossa. Kouluttajien saunailta pidetään 18. tammikuuta, helmikuussa alkaa uusi P1-kurssi ja kevätleiri on päätetty pidettäväksi 6.-8. 6.

6.      Nuorisotoiminnan pelisäännöt ovat mietinnässä, kertoi Tapani Kemppainen.

7.      Todettiin saatavat kuluneelta vuodelta uudelleen asioiden tarkennuttua. Nitrox-kurssi on maksamatta yhdeltä henkilöltä, Norjan leirimaksu neljältä ja P1 kurssi kahdelta.

8.      Taloudenhoitaja totesi toiminnasta kertyneiden kulujen olevan budjetin puitteissa, tosin pääasiassa koulutustoiminnan tuottojen johdosta tulot ovat ylittäneet arvioidun.

9.      Edellisessä kokouksessa sovitun Norjakokouksen ajankohta, 12.3., on osoittautunut liian myöhäiseksi. Tässä yhteydessä Tiina Ervelius ehdotti, että helmikuussa järjestettäisiin seuran kaikille jäsenille tarkoitettu koulutuspäivä, jonka yhteydessä myös Norjakokous pidettäisiin. Päivän ohjelmaan sisältyisi luentoja, Erkki Saarela kertoisi sukellusfysiologiasta, Esa Vuoppola kompressoreista ja Juuso Mettälä terveisiä SUSL:n kouluttajapäiviltä, väliajalla kahvia ja pullaa, ja lopuksi pidettäisiin Norjakokous ja katseltaisiin videoita. Johtokunta kannatti ajatusta, ja ajankohdaksi päätettiin sunnuntai 16.2. klo 14.00.

10.  Koulutuspäivä. Ks. edellinen kohta.

11.  25 vuotisjuhlassa seuralle lahjoitettiin kiertopalkintolautanen jaettavaksi vuosittain huomionosoituksena seuran toimintaan ja sukeltamiseen osallistuvien ”taustajoukoille”, perheelle tai perheenjäsenille, jotka tukevat harrastamista omalla toiminnallaan. Päätettiin luovuttaa lautanen ensimmäisen kerran kiertoon helmikuun koulutuspäivän yhteydessä.

12.  Rovaniemen urheilusukeltajat ovat kysyneet seuraltamme halukkuutta osallistua heidän kanssaan avantosukelluksille Raajärvellä, Misin kaivoksella talven aikana (ks. esityslista). Mikäli halukkuutta ilmenee, päätettiin, että tapahtuma voisi olla seuran virallinen leiri, olettaen että asiasta ehditään tiedottaa kaikille Vesipostissa. Tällöin seura osallistuisi kompressorin kuljetuskustannuksiin.

13.  Yhteistoiminta muidenkin seurojen (Raahe, Kemi, Tornio, Ylitornio ja Kuopio) kanssa on ollut esillä, ja keskusteltiin seuran mahdollisuuksista tukea jäsenten osallistumista muiden seurojen tapahtumiin. Asia jäi avoimeksi ja päätettänee seuraavassa kokouksesa. Omasta puolestamme päätimme kuulostella muiden seurojen toiveita Oulun seudun skelluskohteiden suhteen. Ainakin retkiä Telmalle ja Sofia Marialle olisi mielekästä järjestää.

14.  Huomattuamme, että seuralle lahjoitettu meriaiheinen tuoppi ei ollut puheenjohtajan, sihteerin eikä kenenkään muunkaan paikalla olevan hallussa eikä siis ollenkaan läsnä kokouspaikalla, päätettiin tuoppiin tutustua tarkemmin toisessa yhteydessä.

15.  Ilmoitusasiat

Toppilan Pukseeri ry vuokraa Toppilassa sijaitsevaa Merikiltataloa juhla-, sauna- ja kokoustiloiksi yksityisille ja yhdistyksille. Vesimiesten tilaisuuksiin pukseeri ry olisi valmis vuokraamaan tilaa ”erikseen sovittavaan hintaan”. Keskusteltiin mm. kouluttajien saunaillan järjestämisestä näissä tiloissa.

16.  META

Seuran mainosjuliste on ulkoasultaan loppusilausta vaille valmis. Täyteen yksimielisyyteen ei alareunan vallattoman sloganin sanamuodosta päästy, kuitenkin tästä huolimatta julisteita päätettiin tilata 20 kpl, kokoa A3. Tapani Kemppainen hoitaa asiaa edelleen.

Päätettiin siirtää kouluttajien saunailta Merikiltatalolle Toppilaan, mikäli paikka on tuolloin vapaa ja tilavuokra ei ole kohtuuton. Liisa Törmäkangas hoitaa asiaa.

Päätettiin vaihtaa seuran Dacor-merkkinen, kurssilla rikkoontunut regulaattori uuteen.

 

17.  Puheenjohtaja kutsuu koolle seuraavan, eli vuoden 2003 ensimmäisen kokouksen tammikuussa, ajankohta ilmoitetaan johtokunnan jäsenille myöhemmin.