Johtokunnan kokous nro 9/2002 13.8.2002 Vesiperällä Oulussa

 

Läsnä:   Markku Heiskari(pj), Esa Vuoppola, Juuso Mettälä, Tiina Ervelius, Liisa Törmäkangas (siht.) sekä johtokunnan ulkopuolelta asiantuntijoina Eija Hurme ja Jukka Rauman.

Käsitellyt asiat:

1.      Puheenjohtaja avasi kokouksen ja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2.      Hyväksyttiin esityslista lisäyksin.

3.      Hyväksyttiin edellisen kokouksen (9.7.2002) pöytäkirja.

4.      Taloudenhoitaja ei ollut paikalla joten tilannekatsaus siirtyi seuraavaan kokoukseen.

5.      Kemppaisen poissaollessa todettiin, että venevartiovuorojen järjestelyistä ei ole tietoa.

6.      Keskusteltiin 25 vuotisjuhlan järjestelyistä. Päätettiin että seura maksaa tervetuliaismaljan (5 €/hlö) ja illalliskortin hinta on 20 €, mikä kattaa ruokailun. Ohjelmat ovat vielä suunnitteluvaiheessa ja Markku Heiskari lupasi käydä selvittämässä Eedenin äänentoistolaitteiston kunnon. Kutsut juhlaan lähetetään viikon 41 alussa, siten että ne ovat perillä 11.10. mennessä. Juhla alkaa kello 19.00.

7.      Lauantaina 7.9. Orion järjestää työntekijöilleen virkistyspäivän, johon on pyydetty seurasta paria henkilöä kertomaan sukeltamisesta ja esittelemään varusteita. Päätettiin lähteä juttuun mukaan.

8.      Matti Karppinen on varannut Paasovaaralta kaksi mökkiä Hossan leiriä varten ja ottaa vastaan ilmoittautumisia. Jukka Rauman tai Erkki Vauhkonen hoitaa peräkärryn vedon.

9.      Juuso Mettälä huolehtii Kaatialan kaivosleirin järjestelyistä. Leiristä lisää myöhemmin.

10.  Syysleirille on varattu mökki Vaalan Saarijärven rannalta. Asiasta tarkempi tiedotus Vesipostissa.

11.  Syyskokous kutsutaan koolle vanhan käytännön mukaan seuraavassa Vesipostissa.

12.  Vesiperän tilanteesta ei ole kuulunut mitään uutta, ja korvaavaa ”kerhotilaa” ei ole tiedossa. Kari Ervelius on yhteydessä Oulun Energiaan asiaan liittyen.

13.  Asia pankkikorteista jätettiin seuraavaan kokoukseen taloudenhoitajan ollessa poissa paikalta.

 14.  Käytiin läpi Vesipostiin tulevia asioita, mm. uimahallivuorot ja toiminta Raatin hallilla sunnuntaisin. Sovittiin Vesipostin painatus ja postitus kuluvalle viikolle, jolloin se on seuralaisilla viikon 34 alussa.

15.  Ilmoitusasiat

Raatin hallilla on jouduttu muuttamaan kellarin pullokaapin ja talvisin sähkökompressorin sijoituspaikkaa hallin teknisten uudistusten vuoksi.

16.  META

Sovittiin että Tiina Ervelius hankkii seuralle kahdet uudet kuulosuojaimet lisää sijoitettavaksi komperssoreiden välittömään läheisyyten.

Victorian perän hiekkapuhallus olisi tarkoitus tehdä mahdollisimman pian. Asiasta on oltu yhteydessä Kellon ”telakalle”, odottelemme heidän yhteydenottoaan.