Uppis, 3. turnajaiset

Kauden kolmas Uppopallon I Divisioonan turnaus miteltiin ison pahan suden kotipesässä Joensuussa 28.1.

wc_uwr

Turnauksen ensimmäinen kamppailu oli ennalta tasaväkiseksi tiedettyä Hydromaniaa vastaan. Westcoast UWR (Oulu+Turku) aloitti turnauksen ovelasti niin epämääräisellä taktiikalla, ettei vastustaja varmasti pysynyt kärryillä siitä mitä pinnan alla yritettiin saada aikaan. Valitettavasti siitä taktiikasta ei ollut kärryillä omakaan joukkue. Ensimmäisessä erässä oltiin parhaimmillaan 1-3 johtoasemassa, mutta vastustaja punnersi tilanteen tasoihin erän loppuminuuteilla. Toseen erään saatiin pakka hiukan paremmin kasaan ja voitto irtosi yhden maalin erolla. Johan oli vaikee peli.

Toinen peli oli isäntäjoukkue Joensuuta vastaan, jonka rymypallotaktiikka tunnettiin aiemmilta kohtaamisilta. Päätettiin vastata kovalla, mutta reilulla pelillä ja ottaa rymyäminen huumorilla. Ottelusta kehkeytyi varsin rikkonainen tuomarien joutuessa puhaltamaan pelin poikki kaikkiaan 12 kertaa. Näistä kaksi oli rankkarin arvoisia suorituksia, joista tehtiin kori kertaalleen molempiin päihin. Varsinaisia pelaamalla tehtyjä koreja ottelussa nähtiin vain yksi, ja valitettavasti tekijänä oli Joensuu. Vääntö oli kuitenkin varsin tasaväkistä ja toisinkin päin olisi numerot voineet kääntyä. Seuraavassa turnauksessa onkin sitten revanssin paikka Porvoossa 18.2.